Työhyvinvointi

Räätälöidyt työhyvinvointi­ohjelmat yrityksille

Kehonhuolto Kipronen tarjoaa myös ohjelmaa erilaisiin yritysten työhyvinvointi ja liikuntapäiviin. Ohjelma voidaan räätälöidä asiakasyrityksen tarpeiden, henkilökunnan ja käytettävissä olevien tilojen mukaan. Ohjelmat voidaan toteuttaa myös ulkona. Ohjelmat ovat aina kuitenkin sellaisia, että henkilökunta saa niistä hyviä vinkkejä kotona ja töissä tehtävään kehonhuoltoon. Ohjelmat voidaan rakentaa seuraavien teemojen alle.

Liikkuvuus­harjoittelu

Tässä käydään läpi perusasioita liikkuvuuden ylläpitämiseen ja parantamiseen. Ohjelma sisältää tarvittavien välineiden käytön opastuksen sekä liikepankin perusliikkeistä, joilla kehoa voi huoltaa kotona ja toimistolla. Liikkuvuusharjoittelua on helppo maustaa myös kehonpainoharjoittelulla.

Asahi

Suomalaista terveysliikuntaa. Asahin avulla voidaan harjoittaa kevyesti koko kehoa missä ja milloin vain. Työhyvinvointi / liikuntapäivään sopii mainiosti asahi, esimerkiksi Asahi -tutuksi tai Asahi peruskurssi teemalla. Olen Asahi Nordicin kouluttama ohjaaja ja lisätietoa asahista voi käydä lukemassa https://www.asahinordic.com

Asahi on todella hyvä hyvä työkalu työyhteisöön taukojumpaksi, joko yhdessä tai yksin tehtynä.

Kahvakuula

Kahvakuulat ovat monipuolinen kuntoiluväline, niillä voi harjoitella voiman lisäksi, kestävyyttä, koordinaatiota, tasapainoa, liikkuvuutta jne. Muutamalla kuulalla saa jo monipuolisen harjoituksen aikaiseksi. Kahvakuulailussa aina on mukana myös huolellinen alkulämmittely ja loppuverryttely. Minulta löytyy kohtalainen kokoelma kuulia. Jos kahvakuulailu olisi hyvä osa Teidän työyhteisön työhyvinvointi tai liikuntapäivää, niin laita alla olevaan sähköpostiin tarjouspyyntö tulemaan ja katsotaan miten saadaan järjestettyä.

Ohjelman voi rakentaa myös kahden tai kaikkien kolmen teeman ympärille. Pyydä rohkeasti tarjousta sähköpostilla samuli@kehonhuoltokipronen.fi. Tarjouspyyntöön kannattaa laittaa ainakin mikä/mitkä teemat kiinnostaa, minkä verran osallistujia, sekä missä tilaisuus pidetään.

Kysy lisätietoja