Hinnasto

Hinnasto 1.6.2023 alkaen

Klassinen hieronta 30 min

Puolessa tunnissa ehtii käsitellä pienen alueen tai keskittyä yhden akuutin kiputilan ensiapuun. Toimii myös tutustumiskäyntinä tai arviointikäyntinä.

29€

Klassinen hieronta 45 min

Kolmen vartin aikana ennättää käydä läpi yhden kehonosan (esim. selkä, hartiat, jalat takaa), sekä painottaa jonkin ongelmakohdan käsittelyä. 45 minuutin käsittelyssä ehtii tehdä pienen alueen lihaskalvokäsittelyn.

39€

Klassinen hieronta 60 min

Tunnissa pystyy käsittelemään yhden kehonosan laajasti läpi ja ehtii lisäksi paneutua ongelmakohtiin hyvin. 60 minuutin käsittelyssä ehtii käydä osan fascialinjaa läpi.

53€

Klassinen hieronta 75 min

75 minuutin aikana pystyy käsittelemään yhden kehonosan laajasti läpi ja ehtii lisäksi paneutua ongelmakohtiin hyvin. 75 minuutin käsittelyssä ehtii käydä osan fascialinjaa läpi.

64€

Klassinen hieronta 90 min

90 min käsittelyssä ehtii tehdä kokohieronnan ja tarvittaessa pureutumaan muutamaan ongelmakohtaan tarkemmin.

74€

Urheiluhieronta 60 min

Sopii hyvin ylläpitävään lihashuoltoon tai yksittäisen ongelmakohdan tarkempaan käsittelyyn.

53€

Urheiluhieronta 75 min

Sopii hyvin ylläpitävään lihashuoltoon tai yksittäisen ongelmakohdan tarkempaan käsittelyyn.

64€

Urheiluhieronta 90 min

Koko kehon ylläpitävä hieronta tai osahieronta, jos halutaan esimerkiksi parantaa liikkuvuutta tai tehdä fascia-käsittelyjä.

74€

Urheiluhieronta 120 min

Kahden tunnin aikana on hyvin aikaa käydä koko keho huolellisesti läpi tai pureutua muutamiin isompiin ongelmakohtiin liikkuvuuden parantamiseksi tai fascia-käsittelyiden kautta.

90€

Fascia-käsittely 60 min

Tunnissa ehtii tehdä yksittäisen alueen fascia-käsittelyn. Käsiteltävän alueen laajuus riippuu käsittelytavasta ja käsiteltävän alueen tilanteesta.

53€

Fascia-käsittely 75 min

75 minuutissa ehtii käsitellä yksittäisen laajemman alueen fasciat. Käsiteltävän alueen laajuus riippuu käsittelytavasta ja käsiteltävän alueen tilanteesta.

64€

Fascia-käsittely 90 min

Puolentoista tunnin fascia-käsittely on hyvä fascia-linjojen käsittelyihin. Käsiteltävän alueen laajuus riippuu käsittelytavasta ja käsiteltävän alueen tilanteesta.

74€

Fascia-käsittely 120 min

Kahden tunnin fascia-käsittely on hyvä fascia-linjojen käsittelyihin. Käsiteltävän alueen laajuus riippuu käsittelytavasta ja käsiteltävän alueen tilanteesta.

90€

Maksutavat

Yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä käteinen.