Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan hinnat alkaen 56€

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa klassisen hieronnan elementtejä hyödynnetään urheilijan suorituskyvyn parantamiseen sekä tukemaan urheilijan kehittymistä, palautumista ja vammoista toipumista. Hoitomenetelmät ovat sinällään samat kuin klassisessa hieronnassakin, mutta menetelmä- ja tekniikkavalintoja ohjaavat urheilulliset tavoitteet.

Hoitokertojen määrät ja hoidon luonne vaihtelevat kilpailu- ja harjoituskauden aikana. Kilpailukaudella hieronnalla pyritään parantamaan ja ylläpitämään suorituskykyä. Harjoittelukaudella korostuu enemmän hieronnan palauttava ja rentouttava merkitys. Myös lajikohtaiset vaatimukset vaikuttavat osaltaan hoidon luonteeseen.

Urheiluhieronnan osa-alueita ovat huoltava, diagnosoiva (tutkiva) ja hoitava hieronta. Huoltava hieronta tukee kehon ja lihasten palautumista sekä vähentää vammautumisriskiä urheilijan omatoimisesti tekemien verryttely- ja venytysharjoitteiden tavoin. Diagnosoivalla hieronnalla puolestaan pyritään havainnoimaan kehon toimintakyvyn ongelmia, kuten liikerajoitteita. Hoitavalla hieronnalla taas tuetaan vammojen paranemista ja esimerkiksi valmistellaan kehoa leikkaushoitoa varten. Monesti yhden hierontahoidon aikana voidaan yhdistellä eri osa-alueita urheilijan tarpeen mukaan. Hoidossa voidaan hyödyntää myös kuivakuppausta, erilaisia fascia- eli lihaskalvokäsittelytekniikoita sekä kinesio- ja tukiteippauksia sekä erilaisia laitehoitoja.

Hinnasto

Urheiluhieronta 60 min

Sopii hyvin ylläpitävään lihashuoltoon tai yksittäisen ongelmakohdan tarkempaan käsittelyyn.

56€

Urheiluhieronta 75 min

Sopii hyvin ylläpitävään lihashuoltoon tai yksittäisen ongelmakohdan tarkempaan käsittelyyn.

67€

Urheiluhieronta 90 min

Koko kehon ylläpitävä hieronta tai osahieronta, jos halutaan esimerkiksi parantaa liikkuvuutta tai tehdä fascia-käsittelyjä.

78€

Urheiluhieronta 120 min

Kahden tunnin aikana on hyvin aikaa käydä koko keho huolellisesti läpi tai pureutua muutamiin isompiin ongelmakohtiin liikkuvuuden parantamiseksi tai fascia-käsittelyiden kautta.

95€

Varaa aikasi hierontaan